headerimg.png

 

 

 

The EMS Basement is gespecialiseerd in het geven van EMS training. Tijdens de training wordt je altijd 1 op 1 begeleid. Wij maken gebruik van de Easy Motion Skin® pakken en technieken. De Easy Motion Skin® trainingen zijn draadloos wat er voor zorgt dat er heel gevarieerd getraind en vrij bewogen kan worden zonder beperkt te worden door de bedrading. De training is snel en zeer effectief. Trainen met Easy Motion Skin® kan iedereen en kost slechts 20 minuten per training, wat gelijk staat aan 3 uur intensieve training in de sportschool. De training zorgt voor een snelle en gebalanceerde spieropbouw en kan afgestemd worden op alle leeftijden en niveaus.

 

Hoe werkt de Easy Motion Skin®:

Allereerst krijg je een onderpakje aan, een zwart T-shirt met zwarte broek, dit om de geleiding van het elektrodepak zo optimaal mogelijk te maken. Voordat je het elektrodepak, een vest met banden om je benen, armen en billen, aan krijgt bevochtigen wij deze met warm water. Hierna activeren wij het elektrodepak terwijl jij rustig gaat bewegen bijv. op de loopband of crosstrainer. De elektrische impulsen worden langzaam per spier groep (armen, benen, billen, buik, borst, rug en nek) opgevoerd totdat je voelt dat je spieren gaan samen trekken. Alle spieren worden dus tegelijkertijd getraind. Ook de diepliggende spieren. Zo heb je in 20 minuten een full body workout gedaan wat gelijk staat aan 3 uur intensieve training in de sportschool.  Easy Motion skin is de snelste en effectiefste manier om fit, sterk, strak en krachtig te worden.

Ook kan je kiezen tussen verschillende soorten training programma’s zoals; kracht, vetverbranding, uithoudingsvermogen en ontspanning. Deze hebben allemaal een ander soort impuls met ander effect. Met Easy Motion Skin® is het ook mogelijk je eigen (droge) elektrodepak aan te schaffen. Deze kan je bij ons bestellen.

 

Voor wie is Easy Motion Skin®:

Easy Motion skin® is voor iedereen. De training is altijd 1 op 1. Je wordt persoonlijk begeleid waardoor er op elk niveau getraind kan worden. Jong, oud, dik, dun, sportief of minder sportief, elke training word op maat gemaakt. Zo is het voor iedereen mogelijk om op een snelle manier je lichaam, figuur, spierkracht, vitaliteit en conditie te verbeteren. Ook de huid word strakker van de impulsen! Voor mensen met rug/nek klachten of andere lichamelijke klachten zoals blessures wordt een apart trainingsschema samengesteld.

 

 

De voordelen van EMS training:

 

o   Snelle full body workout: in 20 minuten worden alle spieren in het lichaam getraind, ook de diepliggende;

 

o   Gemakkelijke manier van trainen; voor iedereen haalbaar en bereikbaar;

 

o   Low/No impact krachttraining; lage of zelfs geen druk op pezen en gewrichten;

 

o   Gelijktijdig een huidverstrakking en anti-cellulitis behandeling;

 

o   Verhoging van het basaal metabolisme;

 

o   Gelijkmatig verbeteren van kracht, spierconditie en balans;

 

o   Patiënten met lage rugklachten en/of incontinentieklachten zien hun klachten verminderen of zelfs verdwijnen als ze EMS-trainingen volgen;

 

o   Tijdsbesparing; een training van 20 minuten staat gelijk aan een drie uur aaneengesloten training in een sportschool.

 

 

Easy Motion Skin® en IDXA scan:

Bij The EMS Basement is het mogelijk om een iDXA body scan te laten maken.
De iDXA body scan maakt een exacte meting van het spierweefsel en de vetmassa in het lichaam. Dit is uitgewerkt per lichaamsdeel. Er wordt ook gemeten op welke plaatsen in het lichaam de hoogste vet gehalte zit. Zo ook word er een verhouding gemeten tussen het buik vet en heup vet, dit heet de androide/ genoide verhouding. Vet op bepaalde plaatsen in het lichaam geeft een hoger risico op hart- en vaatziekten. Door deze nauwkeurige meting kunnen wij precies in kaart brengen waar we met de training het meest aan moeten werken en welke vorderingen uw lichaam maakt door de EMS traingen.

Het kan zijn dat u op de weegschaal qua gewicht niet veel afvalt, dit komt omdat u spieren traint. Spieren zijn zwaarder dan vet. Maar er gebeurd wel wat: je verminderd je vetpercentage en je spieren worden sterker.  Met deze scan kunnen wij dit heel nauwkeurig meten en de veranderingen van uw lichaam bij houden.

Wij bieden 4x een meting binnen 1 jaar aan voor €100,-

 

 

 


AGENDA


DIENSTEN


CONTACT


ALGEMENE VOORWAARDEN

Copyright by 'The EMS Basement' | Webdesign by Logo Huis